počet produktů: 0
cena: 0 Kč (0 €)
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
počítadlo přístupů
online: 0
dnes: 218
týden: 402
celkem: 388514
ROZVOZ ZBOŽÍ

PO DOBU UZAVŘENÍ PROVOZOVNY SUPER BABY NABÍZÍME VYZVEDNUTÍ ZBOŽÍ V NÁHRADNÍCH PROSTORÁCH NEBO ROZVOZ ZBOŽÍ PO PLZNI ZDARMA

 

VYZVEDNUTÍ ZBOŽÍ-JE NUTNÉ PROVEST OBJEDNÁVKU ZBOŽÍ A DOHODNOUT SI JEHO PŘEVZETÍ

ROZVOZ ZBOŽÍ PO PLZNI ZDARMA-OBJEDNÁVKY NAD 3000,-KČ VÁM ZDARMA DOVEZEME NA ADRESU

 

VAŠE SUPER BABY

PŮJČOVNA ZBOŽÍ

 


PŮJČOVNA

připravili jsme pro vás novou službu

můžete  si u nás zapůjčit zboží,které si nechcete zakoupit pro jeho krátkodobou,máločetnou využitelnost apod.

každý den přidáváme další výrobky k zapůjčení

uhradíte vždy pronájem zboží na den a vratnou kauci

zboží je možné i zaslat na adresu nájemce 

autosedačky obdržíte včetně pracího potahu za 50,-kč na celou dobu půjčení

kočárky obdržíte včetně hygienické vložky zdarma s možností vyprat nebo včetně podložky pod dítě za 50,-kč na celou dobu půjčení,golfové hole lze vždy potah vyprat

v nábídce najdete:-GOLFOVÉ HOLE NA CESTOVÁNÍ -různé značky Chicco,TFK,Xadventure,Jane...a modely

                               ceny od 45,-kč na den

ceník: X adventure Fiji 50,-kč na den + vratná kauce 1000,-kč

           Compact plus  60,-kč na den  + vratná kauce 1500,-kč

          TFK Buggster S 65,-kč na den  + vratná kauce 3000,-kč

            

                             -TERÉNNÍ KOČÁRKY VHODNÉ NA SPORT ČI DO PŘÍRODY-                                                 čtyřkolky,trojkolky různých značek Gesslein,TFK,X Adventure...

cenik:BY NANA CLASSIC DVOJKOMBINACE  80,-KČ NA DEN +VRATNÁ KAUCE 4500,-KČ

        XADVENTURE PULSE DVOJKOMBINACE 65,-KČ NA DEN+VRATNÁ KAUCE 4000,-KČ

         SCAT XL DVOJKOMBINACE 65,-KČ NA DEN+ VRATNÁ KAUCE 2000,-KČ

                             - VOZÍK ZA KOLO německé výroby 

                               cena 95,-kč na den+ VRATNÁ KAUCE 4000,-KČ

                             -CESTOVNÍ POSTÝLKU K BABIČCE ČI NA DOVOLENOU

                               možno i se závěsným lůžkem,různé druhy

                               cena od 65,-kč na den

                             -KOŠÍK NA KOLEČKÁCH S VÝBAVOU NA PŘÍCHOD Z PORODNICE,

                               německé výroby značka ALVI

                               včetně kokosové matrace,držáku nebes,nebes,povlečení,

                               vhodné od narození do 5 měsíců pro ležící dítě

                               cena  od 50,-kč

ceník:JOLA KOŠ S KOLEČKY A VÝBAVOU 50,-KČ NA DEN+VRATNÁ KAUCE 2200,-KČ

          BIRTHE KOŠ S KOLEČKY A VÝBAVOU 65,-KČ NA DEN+ VRATNÁ KAUCE 2700,-KČ

                             -AUTOSEDAČKY VŠECH VĚKOVÝCH KATEGORII A POUZE KVALITNÍ A                                   BEZPEČNÉ 0-13kg,0-18kg,9-18kg,15-36kg,9-36kg

                              s isofixem i bez,různých značek

                                ceny od 50,-kč na den

                             -KROSNY NA ZÁDA  různé modely

                              od 50,-kč na den

                             -LEHAČKY různé značky Chicco,Nattou,X Adventure,TFK,...různé                                    modely s hrazdičkou,hudbou,vibrací,světlem....

                              ceny od 35,-kč na den

                             -KOLOTOČE

                             -HRACÍ DEKY,DEKY S HRAZDOU

                                                                                  a mnoho dalších...

 

NABÍDKU JSME ROZŠÍŘIL I O ZAHRADNÍ A INTERIÉROVÝ NÁBYTEK  A DALŠÍ POTŘEBY PRO POŘÁDÁNÍ RODINNÝCH OSLAV-SVATBY,NAROZENINY,SEŠLOSTI AŽ PRO 50 HOSTŮ

HLINÍKOVÉ SKLÁDACÍ STOLY VHODNÉ NA ZAHRADU

HLINÍKOVÉ VYPLÉTANÉ ŽIDLE VHODNÉ NA ZAHRADU

DŘEVĚNÉ STOLY SE SPECIÁLNÍ POVRCHOVOU ÚPRAVOU DO INTERIÉRU

DŘEVĚNÉ ŽIDLE POLSTROVANÉ DO INTERIÉRU

DOPRAVA NÁBYTKU PO DOHODĚ

 

 

Informace o zpracování osobních dat zákazníků SUPER BABY s.r.o.


 

Vážený zákazníku,

v souvislosti se změnou legislativy si Vás dovolujeme informovat, dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR), o způsobu zpracování Vašich osobních údajů.

 

  • Správcem osobních údajů

je SUPER BABY s.r.o., se sídlem Sokolovská 74, 323 Plzeň, IČO: 26391481

  • Osobní údaje které zpracováváme jsou:

- adresní a identifikační údaje: jméno, příjmení, titul, adresa, IČO, DIČ

- kontaktní údaje: telefon, e-mail

  • Jedná se o zpracovávané osobní údaje bez souhlasu klientů

za účelem splnění zákonné povinnosti, jednání o smlouvě a plnění smlouvy. Osobní údaje jsou zpracovávány v elektronické podobě nebo v listinné podobě.

K žádnému jinému účelu nejsou osobní data klientů zpracována.

  • Doba uchovávání osobních údajů

- u dokončených objednávek tj. Pokud dojde k vystavení daňového dokladu a odeslání zboží, po dobu zákonné povinnosti tj. 10 let

- u nedokončených objednávek po 24 hodinách jsou smazány nebo skartovány.

  • Zpracovateli osobních údajů jsou:

- zaměstnanci SUPER BABY s.r.o.

- smluvní partneři jako přepravní společnosti a účetní firma, a to na základě smluv, které zavazují zpracovatele ke stejné míře ochrany údajů, jakou poskytuje SUPER BABY s.r.o.

  • Vaše práva

V souladu s platnou legislativou můžete uplatnit svá práva subjektu údajů.

- právo na přístup k osobním údajům

- právo na přenositelnost osobních údajů

- právo na výmaz, opravu nebo omezení zpracování osobních údajů, pokud není zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti

- podat námitku proti zpracováním

- pokud byl dán souhlas, právo ho kdykoli odvolat

Tato práva můžete uplatnit písemně na adresu sídla nebo osobně a písemně na prodejně SUPER BABY s.r.o. v OC Doubravka, Masarykova 75, 312 00 Plzeň, nebo e-mailem: info@super-baby.cz

  • Právo podat stížnost u dozorového úřadu

Pokud se domníváte, že došlo k porušení obecního nařízení máte právo podat stížnost u dozorového úřadu a tím je:

 

Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7

Tel. +420 234 665 111, Fax. + 420 234 665 444, e-mail: posta@uoou.cz

Vebside: http://www.uoou.cz/

 

 

Děkujeme a na spolupráci s Vámi se těší

SUPER BABY s.r.o.

X

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Heureka, Seznam a Google. Používáním stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.