X

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Heureka, Seznam a Google. Používáním stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

počet produktů: 0
cena: 0 Kč (0 €)
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
počítadlo přístupů
online: 1
dnes: 65
týden: 519
celkem: 362954
ROZVOZ ZBOŽÍ

PO DOBU UZAVŘENÍ PROVOZOVNY SUPER BABY NABÍZÍME VYZVEDNUTÍ ZBOŽÍ V NÁHRADNÍCH PROSTORÁCH NEBO ROZVOZ ZBOŽÍ PO PLZNI ZDARMA

 

VYZVEDNUTÍ ZBOŽÍ-JE NUTNÉ PROVEST OBJEDNÁVKU ZBOŽÍ A DOHODNOUT SI JEHO PŘEVZETÍ

ROZVOZ ZBOŽÍ PO PLZNI ZDARMA-OBJEDNÁVKY NAD 3000,-KČ VÁM ZDARMA DOVEZEME NA ADRESU

 

VAŠE SUPER BABY

PŮJČOVNA ZBOŽÍ

 


PŮJČOVNA

připravujeme pro vás novou službu

budete si u nás moci zapůjčit zboží,které si nechcete zakoupit pro jeho krátkodobou,máločetnou využitelnost apod.

v nábídce najdete:-GOLFOVÉ HOLE NA CESTOVÁNÍ

                             -TERÉNNÍ KOČÁRKY VHODNÉ NA SPORT ČI DO PŘÍRODY

                             - VOZÍK ZA KOLO

                             -CESTOVNÍ POSTÝLKU K BABIČCE ČI NA DOVOLENOU

                             -KOŠÍK NA KOLEČKÁCH S VÝBAVOU NA PŘÍCHOD Z PORODNICE

                             -AUTOSEDAČKY VŠECH VĚKOVÝCH KATEGORII A POUZE KVALITNÍ A                                   BEZPEČNÉ

                             -KROSNY NA ZÁDA

                             -LEHAČKY

                             -KOLOTOČE

                             -HRACÍ DEKY,DEKY S HRAZDOU

                                                                                  a mnoho dalších...

 

NABÍDKU ROZŠÍŘÍME I O ZAHRADNÍ A INTERIÉROVÝ NÁBYTEK  A DALŠÍ POTŘEBY PRO POŘÁDÁNÍ RODINNÝCH OSLAV

Informace o zpracování osobních dat zákazníků SUPER BABY s.r.o.


 

Vážený zákazníku,

v souvislosti se změnou legislativy si Vás dovolujeme informovat, dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR), o způsobu zpracování Vašich osobních údajů.

 

  • Správcem osobních údajů

je SUPER BABY s.r.o., se sídlem Sokolovská 74, 323 Plzeň, IČO: 26391481

  • Osobní údaje které zpracováváme jsou:

- adresní a identifikační údaje: jméno, příjmení, titul, adresa, IČO, DIČ

- kontaktní údaje: telefon, e-mail

  • Jedná se o zpracovávané osobní údaje bez souhlasu klientů

za účelem splnění zákonné povinnosti, jednání o smlouvě a plnění smlouvy. Osobní údaje jsou zpracovávány v elektronické podobě nebo v listinné podobě.

K žádnému jinému účelu nejsou osobní data klientů zpracována.

  • Doba uchovávání osobních údajů

- u dokončených objednávek tj. Pokud dojde k vystavení daňového dokladu a odeslání zboží, po dobu zákonné povinnosti tj. 10 let

- u nedokončených objednávek po 24 hodinách jsou smazány nebo skartovány.

  • Zpracovateli osobních údajů jsou:

- zaměstnanci SUPER BABY s.r.o.

- smluvní partneři jako přepravní společnosti a účetní firma, a to na základě smluv, které zavazují zpracovatele ke stejné míře ochrany údajů, jakou poskytuje SUPER BABY s.r.o.

  • Vaše práva

V souladu s platnou legislativou můžete uplatnit svá práva subjektu údajů.

- právo na přístup k osobním údajům

- právo na přenositelnost osobních údajů

- právo na výmaz, opravu nebo omezení zpracování osobních údajů, pokud není zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti

- podat námitku proti zpracováním

- pokud byl dán souhlas, právo ho kdykoli odvolat

Tato práva můžete uplatnit písemně na adresu sídla nebo osobně a písemně na prodejně SUPER BABY s.r.o. v OC Doubravka, Masarykova 75, 312 00 Plzeň, nebo e-mailem: info@super-baby.cz

  • Právo podat stížnost u dozorového úřadu

Pokud se domníváte, že došlo k porušení obecního nařízení máte právo podat stížnost u dozorového úřadu a tím je:

 

Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7

Tel. +420 234 665 111, Fax. + 420 234 665 444, e-mail: posta@uoou.cz

Vebside: http://www.uoou.cz/

 

 

Děkujeme a na spolupráci s Vámi se těší

SUPER BABY s.r.o.