X

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Heureka, Seznam a Google. Používáním stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

počet produktů: 0
cena: 0 Kč (0 €)
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
počítadlo přístupů
online: 1
dnes: 128
týden: 605
celkem: 321000
NOVĚ v E-shopu

AUTOSEDAČKY BRITAX RÖMER Britax Römer Autosedačka Kidfix II XP SICT Black Edition cosmos black Kidfix II XP SICT Black Edition

Dualfix M i-Size Wine Rose

 


KOČÁRKY HARTAN Hartan Racer GTS 741 AnimalsHartan Racer GTX 741 Animals

Hartan Racer GTS 720 Taupe Star HB (s ruční brzdou)Hartan Racer GTS 720 Taupe Star

Hartan Vip GTX 712 Jade

 

 

NOVINKY !

PROUTĚNÉ KOŠE NA MIMINKO zn. ALVIV 7 BAREVNÝCH DESIGNECH


POJĎTE SI PINKNOUT ! KE KAŽDÉMU NÁKUPU ZBOŽÍ CANPOL BABIES ZA VÍCE NEŽ 300,- KČ DOSTANETE NAFUKOVACÍ BALON ZDARMA



KOJENECKÉ BOTIČKY


AMAROKOJENECKÉ SOUPRAVIČKY


MĚKKOUČKÁ DEKA Å PANĚLSKÁ DEKA BABY SWEET s vytlačeným vzorem(nejen) Å PANĚLSKÁ DEKA BABY SWEET s obrázkemDO POSTÝLKY


ARABELLAIngenuity houpátko s melodií ARABELLAhoupačka s melodií


AVENT ODSÁVAČKA S VIA POHÁRKY

Avent dárková sada - Odsávačka mateřského mléka + krém 990,- Kč


HUDEBNÍ ZAJÍČEK LAPIDOUHudební zajíček Lapidou 399,- Kč


Houpadlo NATTOU KačerHoupadlo NATTOU Kačer


Chobotnička NATTOUprvní hračka miminka

Informace o zpracování osobních dat zákazníků SUPER BABY s.r.o.


 

Vážený zákazníku,

v souvislosti se změnou legislativy si Vás dovolujeme informovat, dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů neboli GDPR), o způsobu zpracování Vašich osobních údajů.

 

  • Správcem osobních údajů

je SUPER BABY s.r.o., se sídlem Sokolovská 74, 323 Plzeň, IČO: 26391481

  • Osobní údaje které zpracováváme jsou:

- adresní a identifikační údaje: jméno, příjmení, titul, adresa, IČO, DIČ

- kontaktní údaje: telefon, e-mail

  • Jedná se o zpracovávané osobní údaje bez souhlasu klientů

za účelem splnění zákonné povinnosti, jednání o smlouvě a plnění smlouvy. Osobní údaje jsou zpracovávány v elektronické podobě nebo v listinné podobě.

K žádnému jinému účelu nejsou osobní data klientů zpracována.

  • Doba uchovávání osobních údajů

- u dokončených objednávek tj. Pokud dojde k vystavení daňového dokladu a odeslání zboží, po dobu zákonné povinnosti tj. 10 let

- u nedokončených objednávek po 24 hodinách jsou smazány nebo skartovány.

  • Zpracovateli osobních údajů jsou:

- zaměstnanci SUPER BABY s.r.o.

- smluvní partneři jako přepravní společnosti a účetní firma, a to na základě smluv, které zavazují zpracovatele ke stejné míře ochrany údajů, jakou poskytuje SUPER BABY s.r.o.

  • Vaše práva

V souladu s platnou legislativou můžete uplatnit svá práva subjektu údajů.

- právo na přístup k osobním údajům

- právo na přenositelnost osobních údajů

- právo na výmaz, opravu nebo omezení zpracování osobních údajů, pokud není zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti

- podat námitku proti zpracováním

- pokud byl dán souhlas, právo ho kdykoli odvolat

Tato práva můžete uplatnit písemně na adresu sídla nebo osobně a písemně na prodejně SUPER BABY s.r.o. v OC Doubravka, Masarykova 75, 312 00 Plzeň, nebo e-mailem: info@super-baby.cz

  • Právo podat stížnost u dozorového úřadu

Pokud se domníváte, že došlo k porušení obecního nařízení máte právo podat stížnost u dozorového úřadu a tím je:

 

Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7

Tel. +420 234 665 111, Fax. + 420 234 665 444, e-mail: posta@uoou.cz

Vebside: http://www.uoou.cz/

 

 

Děkujeme a na spolupráci s Vámi se těší

SUPER BABY s.r.o.